Nederland is één van de rijkste landen ter wereld. Toch groeien ruim 378.000 kinderen op in een gezin dat moet rondkomen van een bestaansminimum, dat is maar liefst 1 op de 9 kinderen. Kinderen die niet mee kunnen doen, krijgen niet de kansen die voor leeftijdsgenootjes vanzelfsprekend zijn. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt daarom de contributie/het lesgeld en eventuele attributen voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor voetbal, muziekles, dans, judo, theater, zwemmen of een andere sportieve of creatieve les.

Stem op ons zodat
alle kinderen mee kunnen doen!

Jeugdfonds Sport & Cultuur ...

... Betaalt de contributie/ het lesgeld van de sportclub of cultuuractiviteit voor kinderen die opgroeien in armere gezinnen

... Is actief in heel Nederland

... Heeft in 2018 voor ruim 75.000 kinderen sport/cultuur lessen betaald

Wat je zeker moet weten over ons.

Iets doen aan sport of cultuur helpt een kind zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal te ontwikkelen. Dat is belangrijk voor de ontwikkeling en toekomst van het kind, maar ook voor het gezin. Kinderen die niet mee kunnen doen, krijgen niet de kansen die voor leeftijdsgenootjes vanzelfsprekend zijn. Wij geven graag elk kind de kans mee te kunnen doen, want meedoen = meer kansen, ook voor de toekomst.

Ben je overtuigd van ons project? Stem dan meteen op ons!